1987- ben indítottuk el kis családi vállalkozásunkat és telepítettük az első elektronikus riasztórendszerünket. Az elektronikus vagyonvédelem akkoriban még eléggé gyerekcipőben járt.

Azóta elmúlt 27 év!! Még 1990-ben megnyitottuk Kispesten Vagyonvédelmi üzletünket. Több éves párhuzamos telepítés és árusítás után végül a vagyonvédelmi vonalon a Kanadai DSC eszközei mellett kötöttünk ki, melynek előnyei: a könnyű kezelés és versenyképes ár. Árusítunk még kapumozgatáshoz, valamint kamerás megfigyeléshez szükséges berendezéseket, digitális rögzítőket, beléptető rendszereket is. Ezeket az eszközöket nem csak árusítjuk, hanem szereljük, és telepítjük is. Nem kívánunk beszállni a piacon uralkodó \"alacsony ár a minőség rovására\" versenybe, mely párosul az egyszer használatos szerelő fogalmával.( Ha felvette a pénzt, többet nem látják.)

Azóta is kis családi vállalkozásként üzemelünk. Ezáltal próbáljuk az alacsony költségek, elfogadható ár elvét alkalmazni. Mivel kis cég vagyunk, több év után is ugyanaz a személy megy ki az ügyfélhez, nem úgy mint egy arctalan nagyvállalatnál. Ezt kiemelkedően fontosnak tartjuk, mivel ezzel is megpróbálunk nyugodt, bizalmas viszonyt kialakítani a megrendelővel. Hiszen egy ilyen telepítésnél a megrendelőnek fel kell tárnia lakását, bemutatnia életvitelét. Az általunk szerelt rendszerek tulajdonosait soha nem hagyjuk magára, a problémáját akkor is megoldjuk, ha a nála szerelt berendezés már nincs a piacon. Vonatkozik ez a velünk kapcsolatban lévő szerelőkre is. A szerelőknek folyamatosan nyújtunk személyesen és telefonon is műszaki segítséget és szakmai támogatást.

Köszönjük, hogy vette a fáradságot és elolvasta bemutatkozónkat.

Reméljük hamarosan megtisztel bizalmával.

Balogh Jenő okl. villamosmérnök

Balogh Attila vezető szerelő

Balogh Csaba biztonságtechnikai mérnök

„Ahol a biztonság a családban marad.”